Over ons

Hier onder vind je alle informatie over Slimmer in huis

Wie zijn wij?

Wij zijn Slimmer in huis, een bedrijf die slimme pakketten verkoopt en deze pakketten installeert bij jouw thuis. deze pakketten bestaan uit verschillende domotica producten. deze producten maken je huis slimmer. Het product verbindt zich met wifi in jouw huis. Hierdoor kan jij het product aansturen via een app. Wij verzorgen de gehele installatie en leggen je het proces van A tot Z uit. zodat jij kunt genieten van je slimme huis.

Wat is ons doel?

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen de mogelijkheden van een slimme woning laten zien. Dit doen wij door duidelijke en overzichtelijke informatie over een slimmer huis. Daarnaast zijn wij 5 dagen per week bereikbaar via e-mail en telefoon. Wij zijn klantgericht en kijken altijd samen met de klant naar een passende oplossing.

Onze passie

Door een huis slim te maken hoef jij bepaalde handelingen niet meer uit te voeren denk hierbij aan verlichting aan of uit zetten of de verwarming in te stellen ook kun je je huis vanuit je smartphone voorledig bedienen. Onze passie is jouw huis slim maken. Zodat jij kunt genieten van de dingen die er echt toe doen.

Eigenaar Slimmer in huis

Ik ben Seth Esenkbrink en eigenaar van slimmer in huis. Naast mijn passie voor beeld en geluid vind ik het ook geweldig om bezig te zijn met domotica (slimme producten). 

Ik ben in maart 2020 gestart met Slimmer in huis om meer mensen te laten zien wat een slim huis inhoud en wat de mogelijkheden zijn.

Daarnaast wil ik mensen er van bewust maken dat het huis naast dat deze slim gemaakt is ook een stuk veiliger wordt door deze producten.

Door de sensoren in de woning kun je deze geheel op afstand bedienen en kun je zien welke sensoren actief zijn en welke niet actief zijn.Zo hoeft je geen beveiligings camera te installeren binnen huis.

Dit is possitief op gebied van privacy binnen je eigen woonruimte. Ik vind het belangrijk dat iedereen kan ervaren hoe het is om een slim huis te hebben.